Zomerfestijn+

Activiteitenprogramma voor thuisblijvers in IJsselstein

26 juli t/m 20 augustus 2021

Editie 2021 van het zomerprogramma voor thuisblijvers in de herkansing

Op maandag 26 juli a.s gaat in IJsselstein weer het ZOMERFESTIJN + van start, nu voor de 5e keer. Dit spraakmakende evenement is niet meer weg te denken van de activiteitenkalender van onze stad. Wij zijn blij en trots dat we met medewerking van velen ook dit jaar weer een gevarieerd programma hebben samengesteld voor onze stadgenoten die deze zomer thuis zijn. Ontspanning in de eigen omgeving, samen met anderen. Daarvoor is ZOMERFESTIJN+ uiteindelijk bedacht.

Hoe anders liep het vorig jaar! Alles op de rit en dan komt de beslissing om het niet door te laten gaan! Waarom weet iedereen. Geen lustrumjaar voor Zomerfestijn+. Iedereen thuis!

Maar 2021 geeft nieuwe kansen! Als de vooruitzichten ons niet bedriegen kunnen we eind juli van start met de editie 2021.*

Het bekende programma wordt weer aangeboden met aanvullingen en nieuwkomers.

Helemaal nieuw is dat we vanaf dit jaar de inschrijvingen digitaal gaan doen. De website is dus heel belangrijk geworden! Alle initiatieven staan hierop toegelicht op de wijze zoals we in het verleden in het ‘boekje’ hebben gedaan. In de plaats hiervan is deze folder gemaakt met daarin een overzicht van alle activiteiten. U kunt zich via de website verder oriënteren op initiatieven die u wat lijken. Ook kunt u hier alle voorwaarden lezen en u m.i.v. 7 juni inschrijven. Als het u niet lukt om via de site in te schrijven vraag dan een bekende of uw buren, om u te helpen!

Ook de toppers van de afgelopen jaren zijn weer terug te vinden, maar kenners zullen ook menige nieuwe activiteit aantreffen. Kijken, denken, luisteren, bewegen of gewoon rustig genieten. Ontdek wat IJsselstein en de naaste omgeving u te bieden heeft. En dat kost bijna niets! Dit is mogelijk dankzij de creativiteit en inzet van velen. Het organiserende werk wordt ook nu weer gedaan door een groep vrijwilligers, gecoördineerd door de welzijnsstichting PULSE.

Wij hebben deze folder en de website zo samengesteld dat u gemakkelijk kunt vinden wat er in de vier weken ZOMERFESTIJN + te beleven valt. Kijk en schrijf in op: www.zomerfestijn-ijsselstein.nl

Zomerfestijn+ is op dinsdagmorgen en donderdagmorgen van 10:00-12:00 uur telefonisch bereikbaar voor vragen en ondersteuning bij het digitaal inschrijven via het telefoonnummer van Stichting Pulse: 030-6868030 en ook via zomerfestijnplus@stichting-pulse.nl

Graag willen wij u ontmoeten bij één of meerdere activiteiten van ZOMERFESTIJN+, editie 2021.

Team Zomerfestijn+
Kees Duijvelaar, Marianne Heijnen, Jacques Houben, Hester van Oirschot, Bart Rietveld, Ben Weelink en Trudy Schimmel.

* De activiteiten worden georganiseerd onder de dan geldende overheidsmaatregelen. Lees hier meer over de coronamaatregelen.