Zomerfestijn+

Programma voor thuisblijvers in IJsselstein

29 juli t/m 23 augustus 2019

Voor de vierde keer ZOMERFESTIJN+, het programma voor thuisblijvers in IJSSELSTEIN

Op maandag 29 juli a.s gaat in IJsselstein weer het ZOMERFESTIJN + van start, voor het vierde opeenvolgende jaar. Dit spraakmakende evenement lijkt al niet meer weg te denken van de activiteitenkalender van onze stad. Wij zijn blij en, eerlijk gezegd, ook wel trots dat we met medewerking van heel veel anderen, ook dit jaar weer een gevarieerd programma hebben kunnen samenstellen voor onze stadgenoten van 50 jaar en ouder die in de luwe zomervakantie op zoek zijn naar ontspanning in de eigen omgeving, samen met anderen. Daarvoor is ZOMERFESTIJN+ uiteindelijk bedacht.

Op deze website en in het inmiddels vertrouwde fleurige, oranjekleurige boekje treft u een handzaam overzicht van de activiteiten waaraan u in de ZOMERFESTIJN+-periode, van maandag 29 juli tot en met vrijdag 23 augustus, kunt deelnemen. Vanzelfsprekend hebben wij geprobeerd de toppers van de afgelopen jaren zoveel mogelijk te handhaven, maar kenners zullen ook menige nieuwe activiteit aantreffen. Het accent is misschien een beetje verschoven in de richting van actie en beweging, maar ook degenen die meer op zoek zijn naar kijken, denken, luisteren en/of rustig genieten komen weer volop aan hun trekken. U zult opnieuw staan te kijken van wat ons IJsselstein en de naaste omgeving u te bieden heeft zonder dat u daarvoor veel geld hoeft neer te tellen. En dat alles dank zij de creativiteit en inzet van allerlei organisaties en personen, die u daarmee een plezier willen doen en daar weer zelf plezier aan beleven.

Het organiserende werk is en wordt ook nu weer gedaan door een groep vrijwilligers, gecoördineerd door de Welzijnsstichting PULSE.

Wij hebben de website en het boekje zo samengesteld dat u gemakkelijk vindt wat er in de vier weken ZOMERFESTIJN + te beleven valt. Op deze website en op het inschrijfformulier van het boekje kunt u zicht inschrijven.

Graag willen wij u ontmoeten bij één, of nog liever, meerdere activiteiten tijdens ZOMERFESTIJN+, editie 2019.

TEAM Zomerfestijn+

Jacques Houben, Hester van Oirschot, Jolanda van Ee, Bart Rietveld, Hans Pillen, Ben Weelink en Trudy Schimmel