Dit Zomerfestijn+

18 juli – 12 augustus 2022

Maandag 18 juli gaat het Zomerfestijn+ voor de zesde keer van start.
De editie van 2020 kon helaas vanwege corona niet doorgaan, terwijl die van 2021 nog kampte met de beperkingen van corona.

Met de medewerking van heel veel anderen hebben we ook dit jaar weer een gevarieerd programma kunnen samenstellen voor onze stadgenoten, die in de luwe zomervakantie – samen met anderen – op zoek zijn naar ontspanning in de eigen omgeving. Hiervoor is ZOMERFESTIJN+ uiteindelijk bedoeld.

Het is ons – dankzij de deelnemende organisaties – weer gelukt het aanbod aan activiteiten diverser te maken. Zo zijn er meer activiteiten opgenomen die zijn gericht op een bredere doelgroep, zoals grootouders en ouders met hun (klein)kinderen.

Nieuw is dat we dit jaar geen gebruik maken van het bekende oranjekleurige boekje of folder, maar nu een speciale krant huis-aan-huis bezorgen in heel IJsselstein. Vanzelfsprekend hebben wij de toppers van de afgelopen jaren opnieuw terug laten komen, maar ook nieuwe activiteiten ontbreken niet!

Je zult opnieuw staan te kijken van wat ons IJsselstein en de naaste omgeving je te bieden heeft! Zonder dat je daaraan veel geld hoeft uit te geven! En dat alles dankzij de creativiteit en inzet van allerlei organisaties en personen, die je daarmee een plezier willen doen en daar weer zelf plezier aan beleven.

Geen internet of moeite met online aanmelden? Team Zomerfestijn+ staat klaar
Bel van maandag t/m vrijdag van 8:30-17:00 uur met Stichting Pulse via 06-58070644, of kom vanaf 28 juni op dinsdag- of donderdagmorgen van 10:00-12:00 uur naar de Bibliotheek in IJsselstein.

Verder kun je op de volgende dagen hulp krijgen in de Oase of Ewoud:

  • Op maandag 27 juni van 14:00 tot 16:00 uur in de Oase
  • Op maandag 4 juli van 14:00 tot 16:00 uur in Ewoud
  • Op maandag 11 juli van 14:00 tot 16:00 uur in de Oase
  • Op maandag 18 juli van 14:00 tot 16:00 uur in Ewoud

Tot ziens bij één of meerdere activiteiten tijdens het Zomerfestijn+, editie 2022.

team Zomerfestijn-IJsselstein

Team Zomerfestijn+
(v.l.n.r. Kees Duijvelaar, Marianne Heijnen-Gijsberts, Ben Weelink, Bart Rietveld, Pieter-Jan de Vries, Hester van Oirschot, Jacques Houben)

Emailadres: zomerfestijnplus@stichting-pulse.nl

Zomerfestijn+ wordt gecoördineerd door Stichting Pulse.

De activiteiten worden in (kleine) groepjes georganiseerd aan de hand van de actueel geldende overheidsadviezen.