Dit Zomerfestijn+ 2024

24 juli – 16 augustus 2024

Beste IJsselsteiner,

Binnenkort begint de zomer weer en niet iedereen gaat dan op vakantie.
Ben jij een van de IJsselsteiners die thuis blijft deze zomer? Dan zorgt het Zomerfestijn+ van Stichting Pulse dat jij je niet hoeft te vervelen! Kom leuke, inspirerende en nieuwe activiteiten ondernemen en andere mensen ontmoeten! We hebben voor elk wat wils: binnen of buiten, sportief of recreatief, ‘als vanouds’ of verrassend nieuw.

Gratis of tegen een vergoeding kun je deelnemen aan de activiteiten die verzorgd worden door vele vrijwilligers van organisaties die voor het Zomerfestijn+ hun  beste beentje voorzetten.

Het programma van het Zomerfestijn+ vindt plaats in het midden van de vakantieperiode: van 24 juli t/m 16 augustus. Het Zomerfestijn+ wordt traditiegetrouw afgesloten met een film en lunch in het Fulcotheater op vrijdag 16 augustus.

Team Zomerfestijn+ 2024

Aanmelden

  • Online aanmelden kan vanaf 24 juni via www.zomerfestijn-ijsselstein.nl
  • Aanmelden kan ook via het aanmeldformulier op p. 21 van het boekje. Het ingevulde formulier kun je tijdens openingstijden afgeven bij de Oase aan de Benschopperweg 342 in IJsselstein. Eerder ontvangen aanmeldformulieren worden pas vanaf 24 juni in behandeling genomen.

Meer informatie of vragen?

Op Inschrijfregels vind je informatie over aanmelden, vervoer, financiën
en nog veel meer. Mocht je nog andere vragen hebben?
Vanaf 24 juni kun je contact met ons opnemen:
Telefoon: 06 – 580 708 49
Mail: zomerfestijnplus@stichting-pulse.nl

Tot ziens bij één of meerdere activiteiten tijdens het Zomerfestijn+, editie 2024.

Team Zomerfestijn+ 2024
(v.l.n.r. Babette Romijn, Jacques Houben, Pieter-Jan de Vries, Marianne Heijnen-Gijsberts, Annelies Schutte, Ben Weelink)

Emailadres: zomerfestijnplus@stichting-pulse.nl

Zomerfestijn+ wordt gecoördineerd door Stichting Pulse.