• Aanmelden kan via deze website vanaf 19 juni!

  • De film in het Fulcotheater is op vrijdag 11 augustus!

Zomerfestijn+

Activiteitenprogramma 2023 voor thuisblijvers in IJsselstein

Beste IJsselsteiner,

Binnenkort begint de zomer weer en niet iedereen gaat dan op vakantie.
Ben jij een van de IJsselsteiners die thuis blijft deze zomer? Dan zorgt het Zomerfestijn+ van Stichting Pulse dat jij je niet hoeft te vervelen! Kom leuke, inspirerende en nieuwe activiteiten ondernemen en andere mensen ontmoeten! We hebben voor elk wat wils: binnen of buiten, sportief of recreatief, ‘als vanouds’ of verrassend nieuw.

Gratis of tegen een kleine vergoeding kun je deelnemen aan de activiteiten die verzorgd worden door vele vrijwilligers van organisaties die voor het Zomerfestijn+ hun beste beentje voorzetten.

Zomerfestijn is dit jaar anders dan voorheen. Het programma bestaat uit vier woensdagen in het midden van de vakantieperiode:
19 en 26 juli, 2 en 9 augustus. Het Zomerfestijn+ wordt traditiegetrouw afgesloten met een film en lunch in het Fulcotheater op vrijdag 11 augustus.

Team Zomerfestijn+

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden, dat kan via de website vanaf 19 juni. Op deze website www.zomerfestijn-ijsselstein.nl vind je vanaf die datum alle informatie over Zomerfestijn+. Je kunt ook gebruik maken van een aanmeldformulier uit het Zomerfestijn boekje en deze inleveren bij de Oase Benschopperweg 342 IJsselstein..

Heb je vragen? Vanaf 19 juni kun je ook bellen met 06-58070849 of mailen naar zomerfestijnplus@stichting-pulse.nl

Meer informatie op Inschrijfregels

Van 19 juli t/m 11 augustus 2023

LET OP: Helaas kunnen niet alle activiteiten toegankelijk zijn voor deelnemers die minder mobiel zijn. Bij de beschrijving van de activiteit wordt aangeven onder Informatie of de activiteit voor iedereen toegankelijk is.

Soms wordt ook gebruik gemaakt van een van deze symbolen:

Wanneer je vragen hebt over deelname mogelijkheden in geval van mindere mobiliteit neem dan contact met ons op via nummer: 06-58070849

Zomerfestijn+ 2023

Activiteitenprogramma voor thuisblijvers in IJsselstein

Binnenkort begint de zomer weer. Niet iedereen gaat in de zomermaanden met vakantie.
In IJsselstein hoeven de thuisblijvers zich deze zomer niet te vervelen. Zij kunnen andere mensen ontmoeten bij activiteiten die in het kader van Zomerfestijn+ worden aangeboden. Activiteiten voor elk wat wils: binnen of buiten, sportief of recreatief, ‘als vanouds’ of verrassend. Tegen een geringe vergoeding en goed verzorgd door vele vrijwilligers van organisaties die voor Zomerfestijn+ hun beste beentje voorzetten.

Zomerfestijn+ beleeft in 2023 al weer zijn zevende editie. Maar ten opzichte van vorige jaren is er wel wat veranderd. Het programma is niet verspreid over vier weken, maar geconcentreerd op vier opeenvolgende woensdagen: 19 en 26 juli, 2 en 9 augustus. De traditionele afsluiting met een lunch en een film, is op 11 augustus.

Je kunt je heel eenvoudig aanmelden, dat kan via de website vanaf 19 juni. Op de website www.zomerfestijn-ijsselstein.nl vind je vanaf die datum alle informatie over Zomerfestijn+. Je kunt ook gebruik maken van een aanmeldformulier uit het Zomerfestijn boekje en deze inleveren bij de Oase Benschopperweg 342 IJsselstein.. Heb je vragen? Vanaf 19 juni kun je ook bellen met 06-58070849 of mailen naar zomerfestijnplus@stichting-pulse.nl

Van 19 juli t/m 11 augustus 2023

LET OP: Activiteiten die ook toegankelijk zijn voor deelnemers die minder mobiel zijn herken je aan de volgende symbolen:

GESCHIKT VOOR:

Wanneer je vragen hebt over deelname mogelijkheden in geval van mindere mobiliteit neem dan contact met ons op via nummer: 06-58070644

Ga naar het programma 2023
Aanmelden (in een aparte tab)